A Travellerspoint blog

Voorbereiden voor de grote reis!

Japan: here I come!

Beste familie, vrienden, bekenden en onbekenden,

Morgen, dinsdag 31 augustus (17.40), vertrek ik voor drie maanden naar Sendai, Japan, om daar een stage te lopen aan de Tohoku Universiteit.
Om precies te zijn zal ik bij het Kitakami Lab, wat weer deel uit maakt van het IMRAM (Institute of Multidisciplinary Research for Advanced Materials) onderzoek doen naar magnetische materialen. Oftewel, lekker prutsen totdat dingen elkaar aantrekken of afstoren, beginnen te zweven of plotseling geschikt zijn om data op weg te schrijven (tenminste, zo stel ik mij dat dan voor).
Op deze plaats zal ik de komende maanden mijn belevenissen in Japan bijhouden. Ik hoop mijn reis te kunnen documenteren in de vorm van foto’s, video’s, kaarten en uiteraard leuke verhaaltjes over alle leuke japanselige dingen die ik tegenkom en meemaak. Lijkt je het leuk om dit te volgen? Je kan je abonneren op mijn blog door rechts op ‘subscribe’ te klikken en vervolgens je email adres in te vullen.
Ook kun je een reactie nalaten op elke blog-post die ik doe door onderaan de tekst een reactie te typen. Het lijkt me leuk om af en toe toch nog wat Nederlands contact te houden dus elke post is welkom!

En zo begint de reis...

Voordat ik vertrek nog een leuke plaatje:

Sendai

fourseasons.gif

Posted by Lars1984 14:40

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Je kan een 'comment' plaatsen door op 'commants' te klikken :-)

by Lars1984

mooie plaatjes! meteen zijn ook alle seizoenen in Sendai te zien. Groetjes, Marian

by marian

Ga je dingen laten zweven? Nice!

by Jaap

Inderdaad erg mooi, doet me denken aan de Japanse drama Tenchijin die ik heb gezien. Die speelde zich af in de provincie Ichigo, ongeveer dezelfde hoogte maar dan aan de west kust. Tanochinde!

by niels

Als je nog een mooie taal cursus wil dan kan ik de Rosetta Stone methode aanraden, die werkt erg makkelijk en efficiënt omdat het visueel is en je met headset de woorden moet uitspreken en dus feedback krijgt of de uitspraak wel goed is:
http://thepiratebay.org/torrent/5637272

by niels

Liefste! Wens je een geweldige tijd, veel succes met je stage, plezier met Japanners en geluk met alles wat je doet en wilt doen! Ben erg benieuwd naar de foto's en video's. Zeg je voor mij een sumoworstelaar erop?
Mis je nu al!!!!

by Marjolein

Hai Lars,

Gister bekeek ik al je plaatjes die je onderweg en in Sendai hebt geschoten.Erg leuk. We krijgen een goede indruk van waar je zit.
Ik krijg commentaar dat ik elders moet reageren,
dus ga ik elders verder.

by koos

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint